Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja www.zukauskas.lt internetinės svetainės, valdomos UAB ''Žukauskas ir KO'' (toliau – Svetainės), ir svetainės lankytojo (toliau – Lankytojo) pagrindinę asmens duomenų rinkimo, naudojimo, tvarkymo ir saugojimo tvarką ir principus.

1.2. Lankytojo asmens duomenų rinkimą, naudojimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti galiojantys teisės aktai.

1.3. Lankytojas, naršydamas Svetainėje, sutinka, kad Svetainė juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei kituose galiojančiuose teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2. Lankytojo asmens duomenų rinkimas, naudojimas, tvarkymas, saugojimas

2.1. Lankytojo asmens duomenys renkami tik siekiant užtikrinti Svetainės veikimo tikslumą, stebint lankomumo statistiką, svetainės užsikrovimo greiti ir kitus kritinius parametrus.

2.2 Svetainė surinkti Lankytojo asmens duomenys teikiami trečioms šalims tik Svetainės veikimo sutrikimo diagnozavimo tikslais.

2.3 Lankytojo asmens duomenys saugojami ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

2.5 Svetainės administratoriai bei atsakingi darbuotojai arba asmenys, samdomi vienkartiniams Svetainės aptarnavimo darbams ir dirbantys su Lankytojo asmens duomenimis, yra supažindinti su Lankytojo asmens duomenų apsaugos būdais ir šia Privatumo politika.

3. Slapukai (angliškai ''cookies'')

3.1. Norėdami pasiūlyti pilnavertes paslaugas, Lankytojo kompiuteryje, telefone arba kitame naudojamame įrenginyje įrašome slapukus. Įrašyta informacija naudojama siekiant atpažinti Lankytoją kaip jau buvusį Svetainės lankytoją.

3.2. Slapukai renkami siekiant žinoti Svetainės lankomumo statistiką.

3.3. Slapukus Lankytojas gali valdyti ir (arba) ištrinti savo nuožiūra. Naršyklės nustatymuose galima nustatyti slapukų priėmimą, atmetimą, pašalinimą ir kitas slapukų funkcijas.

4. Privatumo politikos taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

4.1 Parduotuvė turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politikos taisykles apie tai pranešdami www.zukauskas.lt tinklapyje. Tolimesnis Lankytojo naudojimasis Svetaine reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.